Homepage – Setari site

Hidro Arges este o companie producatoare de beton infiintata in anul 1992 care a crescut in valoare datorita cunostintelor vaste de specialitate in domeniul constructiilor. HIDRO ARGES produce si comercializeaza: betoane, betoane rutiere, sape, mortare, balast stabilizat, agregate sortate, balast. HIDRO ARGES asigura transportul la beneficiar cu automalaxor si punerea in opera a betonului cu autopompa. Reusim prin seriozitate, competenta si flexibilitate sa oferim produse si servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri.

Hidro Arges, infiintata in 1992, are o experienta considerabila în domeniul producerii de beton, asigurând realizarea multor lucrari pe raza municipiului Pitesti si in judetul Arges. Specializati în domeniul constructiilor, dispunem de o dotare tehnica de exceptie cu care reusim sa oferim cele mai bune produse si servicii de pe piata.

Vezi detalii

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.