Servicii

Transport beton

Incepand cu anul 1995, sesizand schimbarile ce au loc pe piata constructiilor, HIDRO ARGES s-a orientat catre productia de betoane si mortare. Pe acest sector de activitate, firma a cunoscut o dezvoltare rapida, in prezent fiind cea mai mare firma a productiei de betoane si mortare. Dotarea tehnica de exceptie precum si specializarea angajatilor au facut din Hidro Arges poate cea mai respectata firma din domeniu.

Hidro Arges are in dotare 20 autobetoniere cu capacitati de 6 si 9 mc.

Parcul auto se reinnoieste constant, firma doreste sa aiba tot timpul mijloace multiple, sigure si moderne de transport al betonului. la beneficiar.
Numarul mare de astfel de masini confera siguranta onorarii tuturor comenzilor conform cu cerintele si termenele clientilor.

Datorita experientei relevante pe care o avem in domeniu suntem cu adevarat pregatiti pentru a oferi solutii concrete la orice problema noua. Investim constant in echipamente noi si revolutionare. Tocmai de aceea clientii nostri ne cauta constant, dupa ce ne-au contractat prima oara.

Turnare beton

 

Hidro Arges dispune de 3 pompe de beton Putzmeister cu lungimi ale bratului de 20m, 36m si 42m.

Pentru lucrarile cu un acces dificil va punem la dispozitie pompa stationara de beton Putzmeister cu lungime teava+furtun de 100m.

Gasim solutii pentru orice problema pentru ca suntem pregatiti si la curent cu toate noutatile din domeniu. Suntem cu atat mai increzatori in fortele noastre,  cu cat folosim, in beneficiul clientilor nostri, cele mai avansate tehnologii existente pe piata.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.